Let's Chat

Bwoo

GIF-TOP

871 fotbollströjor online LetaHa

.

Lingard utmärkte sig under en sexmånaders låneperiod på London Stadium under andra halvan av förra säsongen, och hjälpte Hammers att nå Europa League-kvalificeringen i slutet av kampanjen. Han kom in med nio mål och fem assist för klubben och var starkt kopplad till en återkomst till östra London under sommarens transferfönster. Han bestämde sig dock för att stanna och kämpa för sin plats i United, men det verkar som om en vanlig startplats kan vara ett steg för långt baserat på tisdagens bevis. Red Devils-skepparen Harry Maguire ekade Solskjaers känslor när han frågades om Lingard efter matchen, och hävdade att han kommer att vara redo att åka igen på söndag för att lösa sig själv.Manchester United har räddats av Chris Sutton efter att Norwich sparkade Daniel Farke medan Ole Gunnar Solskjaer är kvar på sitt jobb trots deras chockerande form.

juventus tröja
TiaraNobl Billige Danmark Fotballdrakter FinleyDic

Tyvärr nekade Andros Townsends utjämnande strejk honom en välbehövlig vinst – och har lagt pressen på United-chefen. TiaraNobl Billige Danmark Fotballdrakter FinleyDic

Shopping Cart